Over ons
Beste bezoekers,

Hartelijk welkom bij mijn schoonheidssalon «Beauty by Elena Spynu» in Leeuwarden.
Ik ben Elena, beautyspecialist. Om de beste behandeling voor u te mogen aanbieden heb ik mijn opleiding in drie landen genoten waar het behouden van schoonheid voor de zorgbranche centraal staat, namelijk in Italië, Rusland en Nederland. Mijn team en ik persoonlijk zijn gericht op het verkrijgen van nieuwe kennis en kwalificatie die voor hoogwaardige zorg onmisbaar zijn. Wij zijn vaste gasten bij trainingen, cursussen, masterclasses voor professionals.

Passie voor beauty inspireert ons elke dag!


Voor mij en mijn team zijn hoogwaardige producten van essentieel belang, daarom werken we met vertrouwde merken, zoals: YONG NAILS, SPARITUAL, MAC, ISCHIA~BEAUTY, SPEKTR

Veiligheid van onze klanten staan voor ons centraal. Daarom leven onze schoonheidsspecialisten strenge maatregelen na omtrent sterilisatie, desinfectie en het omgaan met instrumenten voor eenmalig gebruik.
U kunt in onze schoonheidssalon terecht voor allerlei soorten behandelingen: manicure, pedicure, spa behandeling voor handen en voeten, kunst acryl en gel nagels, het versterken van de natuurlijke nagel, vormgeving en kleuren van wenkbrauwen, epilatie, lash lift behandeling, dag en avond make up, prachtige kapsels voor bruiloft, verjaardag, jubileum en voor andere evenement. Wij zorgen voor u. Daarom hebben wij de beste professionals onder één dak herenigd om uw zoektijd naar uw ideale schoonheidsspecialist in alle behandelingen te besparen!
Voor mij en mijn team zijn hoogwaardige producten van essentieel belang, daarom werken we met vertrouwde merken, zoals: YONG NAILS, SPARITUAL, MAC, ISCHIA~BEAUTY

Veiligheid van onze klanten staan voor ons centraal. Daarom leven onze schoonheidsspecialisten strenge maatregelen na omtrent sterilisatie, desinfectie en het omgaan met instrumenten voor eenmalig gebruik.

U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten behandelingen: manicure, pedicure, vormgeving en kleuren van wenkbrauwen, epilatie, lash lift behandeling, dag en avond make up. Wij zorgen voor u. Daarom hebben wij de beste professionals onder één dak herenigd om uw zoektijd naar uw ideale schoonheidsspecialist in alle behandelingen te besparen!
Tot uw dienst:
  • Een afspraak maken voor het tijdstip dat u het beste uitkomt: wij zijn 7 dagen per week voor u beschikbaar
  • Online inschrijven via onze website is mogelijk
  • Gratis parkeren 24/7
  • Acties en kortingen bij het aanschaffen van behandelingskuren
  • Creëren van een chique look van allerlei moeilijkheidsgraden (van rendez-vous tot zakelijke afspraken)
  • Dankzij onze professionals, zorgvuldige behandeling en bediening kunt u tijdens het bezoek aan onze salon lekker uitrusten en van de stress af komen.

In onze schoonheidssalon heerst een gezellige sfeer. Lekkere koffie, versgeperste sappen en een mini-bibliotheek met interessante boeken en tijdschriften staan altijd voor u klaar.